Sunday, March 23, 2008

Selamat hari lahir sayang

Dah 3 tahun umurnya.......Selamat Hari lahir Sayang
Semoga anak ibu NurNathifa Humairah membesar dengan sempurna,menjadi anak yang solehah,berjaya di dunia dan akhirat.
Amin.



Malam semalam punya semangat hari lahir!
Hepi birthday to you....kek hari lahirnya....mahal tu tau :P(idea kreatif ibu :))


susahnya nak tunjuk threeeee!


tengok tu...siap 2-2 tangan keluar


ini dia birthday girl di pagi hari lahirnya....sikat rambut sendiri!

p/s: ada member yang tanya pasal kek kecik dalam gambar tu :) - kek 4 segi bersaiz agak kecik sebab yang bahagian lain tu dah habis dimakan dan ada diberi kepada potential customer untuk promotion.Tweety dan no 3 atas kek tu cuma kertas yang saya gunting dari poskad.Saje nak bagi meriah and finally wait for my official promotion of Kek Lapis! ;)

3 comments:

Farra said...

happy birthday girl..tak sangka plak dekat birthdaynya ngan my Mawaddah ..kek tu beli kat nerr

hanis said...

kek buat sendiri jek...kek lapis prune...saje try..ingat nk amik order jugak sbb kek tu menjadi..hehehe...

Farra said...

hanis, why not buat part times business gak..jual kek lapis prune..meh kite masuk iklan dlm smileycakes jugak nanti..aduh rindunya nak bakingggggggggggg