Wednesday, April 28, 2010

Rasa-rasa ni ok tak?

Assalamualaikum wbt


Tadi belek2x email terjumpa orang tanya pasal benda alah kat bawah ni.



So anyone yang ada pengalaman makan fenugreek ni?
Bleh share?
Erk lagi satu halal dok?
Susu ok lagi...cuma gatal2x nak rasa makan kapsul di atas supaya kilang susuku bekerja dgn lebih keras.Huhuhuhu.
Ok ke tak berapa ok?
Minta view kawan2x ek..yg terer bab2x bfeed ni lagilah dialu-alukan.

4 comments:

ummumishkah said...

Mula2 tadi nak tanyer apa bende tu hanis?? Pas tu nampak kat botol tu tulis breast milk booster rupenyer.. any idea guys??

Farra said...

utk ibu yg dok umah takyah la membazir beli ni..kami yg kerja ni ok kots sbb bby berjauhan

sbb kalau bby direct bf susu insyallah akan smooth

ok ke tak ek idea ni? sy guna dah 2 wks

Hanis said...

ummu : yup, ianya adalah kapsul pembantu penghasilan lebih byk susu ibu(saya tak taulah kalau from zero susu,fenugreek boleh hasilkan susu,kene tanye expertlah).

Ummu pernah try?


farra : hehehe...dah namanya 'gatal-gatal nak cuba'.

Actually sbb tgk rege dia tak berapa debabom sgtkan...tu yg ada hati nak cuba

farra ada try fenugreek ek...amacam feeling dia...hehehe..susu melimpah ruah tak?

Farra said...

tak melimpah ruah pon