Tuesday, March 23, 2010

Her birthday



Assalamualaikum


Hari ni hari ulangtahun kelahiran kakak a.k.a Nur Nathifa Humairah yang ke 5.

No celebration,tiup lilin and such.
Rasanya ibu will treat her with ice-cream yang mahal sikitlah dari biasa lepas dia balik taski nanti.(yang selalu beli harga singgit jek :P)



En.H pulak katanya ada plan untuk kakak malam ni.Looking forwardlah ni.

Hadiah dia,En.H dah bagi advanced bulan Januari hari tu.Hadiah tu kalau dijaga dengan elok,pakai pun elok-elok,boleh dia turunkan kat anak-anak dia pulak nanti.Hehehe.InsyaALLAH.

Saya plan nak masak pulut kuning + rendang ayam untuk birthday dia.Tapinya last weekend dok berjalan sakan.Pulut pun tak beli.Bahan rendang pun tak ada.Tunda sampai jumaatlah kakak ye.Hari jumaat ni nak buat pulut kuning + rendang tu,pack dalam bekas comel2x and kakak will bring it to her taski.Makan sama kawan-kawan and cikgu Ros ye kakak.

InsyaALLAH.

4 comments:

fikaryna said...

selamat ulang tahun ke 5 kakak..anty doakan moga kakak membesar jd anak baik okeh..

Puan Hanis said...

azni : nanti tuan punye birthday akan baca sendiri wish anty pada dia kat blog ni yek.

Thanks for the doa'.

wEna said...

hepi belated besday kat my dearest niece.... huhu, dah besar dah kan...
jgn nakal2 taw...

nak hadiah pe ek??? emmmm....

Puan Hanis said...

hadiah ape.....hehehehehe

nanti balik tanya dia.Dia dah pandai nak itu nak ini sekarang tau.

hati-hati dengan offer tu nanti.

:)