Friday, January 22, 2010

Ideas for the weekend

Assalamualaikum


Tengah dok fikir-fikir weken ni nak buat apa yek?

Ada pameran inovasi kat UIA.Menarik gak tengok hasil ciptaan manusia nih.Good for kakak jugak.Buleh dedahkan pada dia that human brain ni boleh fikir macam2x.

Ada dolfin and sealion show kat sunway.Rm 40 dewasa and 24 children.Mahai gak tuh.But interesting jugak nih.

Boleh pergi zoo negara.Specially for our mr.Irfan.Agaknya mulut riuh tengok binatang2x tuh nanti.

Sambung buat bantal.(En.H dah bising bilik kerja dia berabuk dengan kekabu untuk buat bantal)
Tapi belum ada mood menjahit nih.Camno?

Ada idea lagi?

2 comments:

fikaryna said...

idea yg bernas g zoo utk budak2..btw rajinnya jahit bantal..bole tempah ker? huhu..

Puan Hanis said...

tempahhh??? Errrkkkk

Tak payahlaa azni oiii....bantal aku buat memang ler empuk,best pasal guna kekabu ori nyer...tapinye nak buat jual idokler aku lagi...esok2x anak2x itu dah besor panjang baru buleh kott...la ni asik dok bersilat jek dgn diorg 24 jam...hihihi

(dgn kata lain,aku ni memangler tak bisnes minded lansung kan,hehehe)