Tuesday, November 1, 2011

Buku pinjam

Bacaan yang dewasa.Panduan Kognitif tu memang HEBAT!.Boleh ajar anak-anak secara teratur nanti.

3 untuk kakak.Yang The Ocean tu untuk Irfan.

Bukti buku dipinjam dari PPAS.Nampak sticker kuning,hijau dan oren tuh :)



Sudah bilang mau kabarkan buku apa yang dipinjam dari PPAS minggu lepas kan.

Inilah buku-bukunya.

Semua sudah habis dikelebek,dibelek,diusung ke sana sini.

Yang anak-anak pun dah habis dibaca mereka.

Besok insyaallah semua akan dipulangkan dan buku lain akan dipinjam.
yabedabeduuu jerit anak-anak ku


Sebagai seorang surirumah sepenuh masa,banyak yang saya kurang ada berbanding kawan-kawan yang bekerja.

Alhamdulillah syukur.
Sesungguhnya Allah itu maha adil.

Kurang disudut lain,lebih disudut yang lain pula.

Saya diberi nikmat masa untuk diluangkan dengan anak-anak.
Saya diberi nikmat boleh memandu kereta.
Saya diberi nikmat boleh pergi PPAS bila-bila kami suka public holiday library tutup ye,duduk disitu dengan anak-anak dan boleh pinjam macam-macam buku secara percuma.

Mungkin bagi orang lain apalah sangat dapat pergi library je.Tapi bagi saya syukur kepada Allah yang tak terhingga rasanya kami jumpa PPAS ni.

Sukar untuk diinterpretasi perasaannya.ye ke perkataan tuh?
chewahhh :P

Owh ya sebelum terlupa ada sesiapa mau bercuti di SWISS GARDEN DAMAI LAUT bulan disember ni?Saya ada voucher 3D2N (breakfast included) utk 2 adult,2 kids.

Harga RM400.
Date: 11,12,13 disember 2011

If confirm nak,contact/sms saya ya Hanis-013-3632361

2 comments:

aida said...

saya baca akak tulis superblah tu super blah.. heheheh

tu la bahana campur english slang malay

Hanis said...

kuikuikui :)