Tuesday, November 1, 2011

3D2N (breakfast included) @ SWISSGARDEN DAMAI LAUT


kawan-kawan....ada sesiapa berminat nak beli hotelvoucher:

SWISSGARDEN DAMAI LAUT RESORT & SPA
3D2N (breakfast included utk 2 adult,2 kids.)
Bilik deluxe garden view type.



Harga RM400.
Date: 11,12,13 disember 2011

Cepat...cepat...siapa cepat dia dapat :)


If confirm,contact/sms saya :Hanis-013-3632361


deluxe type

kolam yang besar

6 comments:

mummy Darin said...

seronoknya kalau ada org hadiah kan sempena hari jadi saya 11/12 tuh..hehehe

CT said...

menarik...

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Dengan Ipar Lelaki, bolehkah salam...

Syukraan

-eibu-

hanis said...

ct:

maukah? :)

eibu:

menurut apa yg saya belajarlaa (saya ni budak baru belajar tau :)), kalau kita isteri, haram salam dan dedahkan aurat dgn ipar lelaki.

begitu juga kalau suami,haram salam dgn ipar perempuannya.

Bunyinya mcm saudara rapat sgtkan...sebab cuma adik-beradik belah suami atau adik-beradik belah isteri,bukan org lain pun...tapi itulah hukumnya...aurat kene jaga
(which is sgt susah bila keluarga besar dan ada kenduri kendara...my experiencelaa :))

hope itu menjelaskan soklan iebu.

Anonymous said...

Pn Hanis,

Eibu sudah tersalah entry. Ma'af ye hehehe..
Terima kasih atas maklumbalas. Hmm mmg sgt dalam dilema, sbb MIL kata tak payah bertudung kalau hanya adik beradik suami. Eibu sangat tak kuat bab pendirian ni, risau kalau dibantah terasa pula hati MIL.

Hanis said...

Eibu:

It's okay.Sangat-sangat tidak ada salahnya.Tak ada yang perlu dimaafkan.

Hemm isu ni memang perlukan kekuatan dalaman a.k.a iman dan juga support juta-juta % from incik suami.Sebab bila kita tak mampu nak berhujah atau takut sesiapa terasa hati atau kita sendiri terasa hati kerana diperli-perli,incik suami perlu menjadi pahlawan sebenar dalam mempertahankan maruah isteri (cheewahhhh).

Jelaskan hukum yang sebenar.Bila suami sendiri yang jelaskan,InsyaALLAH keadaan akan normal.

Semoga ALLAH permudahkan puan Eibu dalam urusan menjaga aurat.

Jangan berundur ya :)