Thursday, July 1, 2010

Food for our kids


Assalamualaikum wbt


Korang...saya ni tak reti nak cerita banyak pasal food2x untuk anak-anak nih.Tapi ni ha ada insan yang sudi berkongsi resepi makanan yang dia buat untuk anak-anak dia.

Ini link untuk n3 tentang food tu http://darwishndarwisya.blogspot.com/2010/02/berkongsi-resepi-makanan-untuk-minda_22.html

Anak-anak dia banyak menghafal Al-Quran tau.Bukannya remaja...ni yang umur baru 3 tahun.Baru 2 tahun.Hebat.

Eversince En.H bercerita kisah budak2x ni,saya pun terus mengikuti blog emaknya.

Ni add blognya http://darwishndarwisya.blogspot.com.

Kat situ adalah lagi cerita2x,tips2x yang dikongsi emaknya tentang anak-anak dia.

3 comments:

knv said...

thanks for sharing this. nanti nak terjah blog dia. :D

Sricahaya said...

anak2 mmg suka kismis or almond.. :)

Farra said...

kurma tu snek daily saya =)