Monday, April 6, 2009

Tag pasal blog

Ditag oleh puan farra.Enjoy!


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Theredcheek
Reason - sempena nama humaira masa tu...kan maksud nama tu is "berpipi merah".So pipi=cheek merah=red.Dapatlah theredcheek.Punyelah struggle nak namakan blog.hehehe

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://theredcheek.blogspot.com
Idea ntahler...kalau redcheek tu from nama anaklah.Yang blogspot tu dh mmg servive google utk berblog.Guna je. :)

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

takde method2x pun.Hentam saje.Masa awal2x berblog malu2x lagi pasal dok perasan nanti org baca tak best pulak.(negative sungguhla).Sekarang mungkinlah saya berblog untuk tambah ilmu,tambah kawan dan networking.

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

mana ada maaa. (sayang banget dgn blog ni :P)

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

farra? Saya tak berapa kenal rapat sangat dgn dia sebenarnya.Tapi yg pastinya dia ni mmg kepala bisneslah.Aktif.Sweet pun ye :)

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.

3 orang cukuplah yek......

1.http://littlemishkah.blogspot.com/
2.http://jibunnoyume.blogspot.com/
3.http://zazawani.blogspot.com/

2 comments:

ummumishkah said...

sama ah kita.. awal2 dulu malu2!
nanti kita jawab kay...

ibu iman said...

heheh...kene jugak ye. huhuhu... kalau lambat jawab jgn mara tau. :D