Thursday, April 9, 2009

Si Dia saya

Assalamualaikum

Saje nak letak gambar2x anak dara saya yang sungguh pandai melawa (baca : cekak ada 2,spec hitam satu,pandai pakai celak kat kening and lipstick of course!) sekarang.

Kejadian dalam gambar adalah sebelum kami bertolak ke kuantan 2 minggu yg lepas.Next entry saya nak tunjuk pulak gambar si dia ni pergi sekolah TBK ikut nenek dia.Siap pinjam baju sekolah member.

Owh, btw gaya2x semasa bergambar bukan arahan camerawomen okey! :P





bukti kami dah sampai kuantan nih!

2 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

Pandai nathifa bergaya. Ala-ala model gitewww.

hanis said...

:) ----> Model busana muslimah ok jugakkan....kalau model yg 'gitu2x' tu tak mahulah ;)