Friday, April 10, 2009

Budak sekolah



Baju kawan kasi pinjam ---->uniform sepasang,baju pj sepasang
Bangun tido jam 7.00 am ----->Pergi sekolah naik van dgn nenek jam 7.30 am
Pergi sekolah dalam beg ada pencil case ngan color je,
Balik sekolah ada tambahan buku dgn flash card, pernah ada sticker cartoon lg
(entah sapelah punye,bila tanya dia kata kawan kasi ---> ye laa tu agaknya)

Tapi mmg dia happy sungguh pergi sekolah
Macam 'sekolah ni aku yang punye' :P -----> dah nenek dia cikgu kat situ :P

3 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

danish pernah balik skolah ngan cd ultraman dlm beg. katanya kawan kasik pinjam. iyaalah tu. last-last mama dia kasi kat cikgu suh pulangkan balik kat budak tu.

Anonymous said...

tadika kemas ke nathifa nih? hehehe

~m|ss AnggEr|k~

Puan Hanis said...

mama danish --> tulah kan..suka betul bwk balik brg2x sekolah.Yang peningnya mamanya kat rumah ler takut dia terambil brg orang kan.

But,lagi big problem kalau brg sendiri yang berkurang...heheheh.Nathifa alhamdulillah bolehlah tahan jaga brg2x dia

danish lak camne?

miss mimi ---> hehehe..yelah kemas punye..terang2x dh baju kotak2x biru tu....hehehehe..mehlah dtg jengok2x daerah kuantan nye TBK,ko ckplah nk gi TBK balok baru...mak aku cikgu kat situ...tp bln 10 ni abih dh bersara..tp syg tak dpt pencen ko...sian mak aku