Wednesday, December 19, 2007

Eid-Ul-Adha

Assalamualaikum


Tomorrow will be 'the Raya Korban' aka 'the Feast of Sacrifice' and 3 of us InsyaALLAH will be celebrating this one day holiday at nathifas' grandDad new house(penat pindah pon belum habis lagi) at Seremban 3.

Since En.H is not allowed to take any leave anymore due to his zero amount of the annual leave(lain kali bajet cuti betul2x ye sayang :P,sabar ye lebih kurang 2 minggu je lagi),so any plan ahead that dragging us more than 24 hours is totally out of the list.
(Zoo boleh lah pegi kot hint! hint!).

As for me,I'm quiet worried about my other kampung at Kuantan.The floods is not getting even better.Though our house is not affected but still there's a river nearby that makes me feel not so comfortable at all.(tiap hari call tanya ok ke tak)

(Kawan2x mohon doa kalian semua,semoga banjir akan beransur berkurang dan pulih seperti sedia kala.)

So,again happy Eid-Ul-Adha to all readers who always kindly drop by here.Drive safely.Don't get too excited.(orang tua kan selalu pesan gitu).Wait for the raya korban piccas ok!

2 comments:

Bayah said...

Hi Hanis...Selamat Menyambut Hari Raya Korban drp kitorang sekeluarga. Tu la, kite pun risau jgk nih. Kedah dah start banjir. Baru ingat nak balik kampung since both me & shah cuti sampai 29th Dec. Tgk keadaan la, kalau ok kitorang balik jugak kot...

hanis said...

Bayah,selamat hari raya juga utk bayah sekeluarga.Doalah byk2x moga perjalanan lancar and banjir semakin kurang.Drive baik2x...jauh tu