Thursday, July 16, 2009

Anak-anak

Assalamualaikum


Anak-anak kurang sihat ni.Kelam kabut jugak dibuatnya.En.Irfan Fahri demam nak pandai merangkak.Hehehe.Sis Tifa pulak alergi(blom tau plak alergi pasal apa,tgh dok pikir).Naik bintik-bintik yang merimaskan dia.Gatal pulak tu.

Semalam pergi klinik dah.Ingat nak dptkan irfan his 3rd dos.Semalam belom demam lagi.Tup-tup kakak kerani klinik tuh bagitau doc yang ada time tu cara cucuknya ganas sket.Kesian kat budak nanti.Hehehe.Ada jugak gitu ek.Tak mo amik risiko,kami pun tak jadilah cucuk irfan.Now Irfan dah demam plak.Tangguh lagi.Huhuhu.

Lama saya tak bern3 baru pasal takde pc nak guna.Yang ada dah slow banget.En.H dah survey2x yang baru.(mcmlah kalau pc baru rajin buat n3,hihihi).

Oklah,tak bleh nak lama2x.Dah merengek dah budak demam tu.Sambung lenkali.InsyaALLAH.


2 comments:

sitisifir10 said...

Semoga Encik comel itu cepat sihat ya

Puan Hanis said...

thanks...demam suam-suam kuku gitu :)