Thursday, June 3, 2010

Dalam air


Assalamualaikum wbt


Wahh kali ni n32x ku ini meriah dgn gambar yek.Hehehe.Time2x rajin nak angkut camera,adalah gambarnya.Time 'm' datang menjelma hehehe pandang camera gitu2x je atas petiais.(ye..camera kami duduknya atas petiais...senang nak capai :P)


Ni kisah mandi laut pulak.Lepas-lepas mengemas periuk belanga segala bagai tu,kakak nathifa pun dah juta-juta kali nak mandi pantai,ke sana lah juga akhirnya.Itu pun siap bagi syarat,yang mandi pantai ni lain,yang nak mandi kat gambang watercity tuh lain.Hahaha.Ingatkan boleh kelentonglah kira sebab dah mandi pantai,tak payah lah ke gambang tu.Tapinya dia lagi pantas.

(itu pun on the way balik kl kan kene lalu gambang...aduhai..meleleh-leleh airmata anakku yg sorang itu bila nampak signboard gambang.Puas memujuk.Mujurlah makngahnya pulak nak bertunang akhir bulan ni,redalah juga bila kata insyaALLAH kita pergi mandi kat gambang watercity tuh bila balik kenduri makngah nanti)




Tempat : pantai balok,De rhu
Best sebab ada lagoon terbentuk bila air surut,besar dan tak dalam sangat.Muat2x si irfan jek.
Budak berdua tu tengah syok main pasir.




Nikmat tak terhingga dapat mandi pantai kakak ye!





yang kecik ni pun tak kurang hebatnya.Dah tak takut air.Siap dia yang berlari dulu
masuk dalam air.




Lepas mandi masing2x biru tangan kaki.Sejuk.
Angin petang kuat jugak.Masa dalam air mmglah syok...suam jek.



para penonton....
mengunyah je kerjanya mereka2x ni...hehehe

4 comments:

fikaryna said...

bestnya mandi laut..

ummi said...

de rhu tu best tak? aritu nyaris nak book tapi .. tapi... ntah... last2 book holiday villa.

hanis said...

azni :

mmg bestttt...tapinya pantai balok ni takleh leka2x suka2x sgt...dah banyak makan org...huhuhu


ummi :

kalau pantai dia mmg best kak,bersih,luas,landai,kalau ada rezki,ada lagoon mcm dalam gambar tuh.

ada tpt camping,bbq,playground kecik(maklumler kg jek),on weekend lagik meriah.

but kalau hotel de rhu tuh saya mmg surrender,tak tahu apa rasanya duk situ...maklumler umah mak saya dekat situ2x jek...jalan kaki pun sampai(tp berpeluh gak hehehe).

kalo ada plan nak gi,bgtau ler kak,mana tau kot saya ada kt kg...meh ler ke rumah(umah mak saya ler) :)

wEna said...

syoknye tgk....kalo dpt join lg sronot...

sian tifa.. xpe balik melaka..ajak ayah gi wonderland park plak