Wednesday, September 30, 2009

Kakak dan adik

Assalamualaikum


Hemmpphh...hujan hari ni yek kat kl.Hujan rahmat.Alhamdulillah.Nathifa selalu tanya ibu 'why ALLAH make hujan bu?'.Secara logiknya saya jawab sebab nak cuci benda yang kotor2x kat tempat kita ni.And saya akan tambah dengan ayat memuji 'ALLAH sangat kuat,sangat pandai,sangat banyak power kan..sebab boleh buat hujan.Bukan mudah juga nak menjawab persoalan yang begitu kan,bagi sayalah.Kawan2x mcm mana yek?

Anyway here picture anak-anak yang semakin membesar dan semakin 'cenekel'(ni org melaka ckpla) :P


Kakak tifa main game je bila kat kg


Hi kawan-kawan :)


Ini baju melayu yang 'Cik wena' dia beli,yg ayah dia beli kaler pink gitu..auuuu


Suka sungguh dia bolatkan mata dia gitu



Ni tengah dok lumbalah...ginilah selalu kat rumah.Yang kecik tu bukan main seronok lagik.



Btw,Irfan Fahri masih lagi minum susu cap gantung.Pastu dah pandai bangun berdiri sendiri.Sikit lagi melangkah la tu.Bila dah start jalan...huhuhu abislah ibu.Makin kurus dibuatnya nanti.Raya tahun ni ada juga yang tegur 'uishhh nmpak kuruslah sekarang'.Tu ayat yang sedap sungguh didengar bagi ibu-ibu yang badannya meningkat dengan sekata.Tak gitu ummu auni?

Ngeh...ngeh...ngeh.

1 comment:

Ummu Auni Afif said...

dah berapa kali buka baru nampak muka thifa & fahri..

isk, ayat akak yg last tu sedap, hehehe