Monday, May 25, 2009

Gulingan manja IrfanFahri

Assalamualaikum

Owh anakku yang hensem itu telah mula berguling-guling sekarang. (belum termasuk guling2x kentut..guling2x kentut....hehehe)

Ada sekali guling punya guling doom..atas lantai.

Ada sekali tu pulak guling punya guling..doom bedebush kene almari....hohoho

(mind u...kejadian berlaku diatas toto yang telah dibentang sungguh lebar dan besar)

Bila dia nangis tu ibu cuma datang dekat then kasi 'talk' sikit mcm ni "irfan....irfan terhantuk sebab irfan sendiri yang berguling-guling..takde sape yang buat pun..."

Owh..mcm faham2x aje..dan..dan dia diam and senyum kat ibu dia...hehehe
(abaikan aje kalau kejadian tu adalah satu kebetulan...hehehe :P )

3 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

terkejut jugak tadi...ingat kat irfan betul2 jatuh....

ummumishkah said...

so sweet..
mesti comel kan?

Puan Hanis said...

mama danish : hehehe...jatuh gitu2xlaaa atas toto jek..tapinya dia suka benor hantuk muka atas toto tu bila meniarap...pening2x

ummu : hehehe...budak tu mmg gitulaaa...tegur sikit senyum...panggil nama sikit senyum...kecik2x dh buat byk pahala..dh ler takde dosa...hihihi