Thursday, December 25, 2008

Encik Irfan Fahri lagi...

mata...nya lirik2x selalu.....senyum..nya manis2x ayu (ikut melodi lagu yg berkaitan yek :P)

zzz....itu je lah kerjanya....lapar dia menjeritlah panggil ibu...pandai anak ibu ni

ikut muka siapa agaknya nanti yek....org tua kata muka baby berubah every week...ye ke?

9 comments:

Farra said...

aler.. Darul Ehsan Medical Centre jauh la dr umah kita kat tmn ehsan kepong ni :D

hanis said...

ha..ah jauh jugak tu....tp kalo kitelah dh brkenan kat tpt tu,nurse dia,gynea dia....hentam je..jauh pun jauhlaa...janji hati senang...heheh

Mami Dini said...

Tahniah, his birthday almost samer ngan my son Zahyn Hafiy, hehehe. Nama ada juga bunyi ala-ala jutawan irfan khairi...semoga murah rezeki hendaknya...berpantang elok2, and yea, i wus in ur shoe pantang sendiri ngan a big help from hubby, knowingly my mom kat sabah n datang utk 3 days je then my father plak admitted masuk hospital time tu...anyway, get a gud rest...the family need u...

ibu iman said...

hanis...congrates!!! mesti nathifa suke dapat adik kan. congrates tau!

aida said...

niss... ada iras muka ko la.. tang mulut n dagu tu.. lepas ni doakan aku pulak..selamat menimang gegel..amin...ckp kat tifa.. anty suh rajin2 jaga adik irfan.. jgn buli2 adik tau..

tahniah.. and jgn culas berpantang.. :D

hanis said...

Mami dini: wah, cmni bolehlah sambut besday same zahyn yek!Brpantang sendiri ni best jugak,cuma penat sikitlakan pasal semua kene buat sendiri.Kalo mak ade,bleh curi2x tido jugak :P

ibu iman: thanks.Kakak tifa mmg suke dpt adik sampai tak bleh dgr adik nangis sikit...mesti dia yg dulu sibuk nak dukung...

aida: ye ke....tak kisahler ikut muke sape pun...yg penting syukur sgt2x irfan lahir sempurna,sihat walafiat eventho beratnya 2.2kg je.
InsyaALLAH aku doakan moga2x puan aida ni akan menimang gegel kali ni.

Culas tu tak la culas...tp bab pakai stokin mmgla tersgtlah malas dan rimasnye...hehehe..

ummumishkah said...

lamanya tak ziarah blog ni..
dah bersalin yer?.. tahniah! moga mr baby menjadi anak soleh.. penghibur ibu ayah sentiasa....

hanis said...

ummumishkah : Thanks,actually kite pun dh lame tak ke blog sana juga.

Bayah said...

Alalahai bujang sorang ni..sedap nya nama..moga jd anak yg soleh..