Tuesday, October 26, 2010

Semalam


Assalamualaikum wbt

Bismillah......


Malam tadi kami berempat ke klinik.

Kakak demam.Dia mengadu sakit gigi.Bila saya cek, nampak gusi belah kiri dia bengkak.Ada gigi geraham sedang berusaha untuk keluar nampaknya.

Hemm..belum habis keluar gigi lagi anak sulung saya ni.Tapi at the same time gigi-gigi depan dia dah mula tanggal.Saya yang pelik atau mmg kejadiannya begitu?

Please kalau ada pakar,doktor gigi atau ibu-ibu yang mengalami keadaan anak sama macam kakak,sudi kasi sikit info?

Lepas tu yang anak teruna saya pulak kami pesan injection.Tengok kad lahir dia ada lagi tertinggal 1-2 injection.So malam tadi dapatlah dia "hadiah" sikit.Tak nangis pun.Ekkk sikit jek.Dah besar gamaknya.Atau pun sebab dia sibuk kunyah vitamin yang doc kasi sampai tak perasan punggung dia kene cucuk.Irfan..Irfan.

Itulah kejadian semalam.

Thanks to T*.

Semuanya free.

Alhamdulillah. :)

3 comments:

Farra said...

mlm td pon si ayah bawa mus'ab ke klinik..maknyer dah tak larat nak ikut..jaga kids di umah jek..mus'ab demam

hanis said...

sehati sejiwa gitu tifa ngan mus'ab eh...hehehe

Ummu Auni Afif said...

ingarkan 4-4 sakit..sian thifa. syafakillah