Wednesday, October 22, 2008

Raya 2008

Anak dara saya di pagi raya.Alhamdulillah dah mau bertudung.Katanya malu nanti nampak rambut kalau tak pakai tudung.


Dipagi raya - Melaka.Selalu memang beginilah,lepas solat raya ramai2x duduk di meja makan kat dapur and En.H akan baca doa.Kalau rajin bertakbir dulu sekejap.Dah kenyang tu sessi bergambarlah pulak.

Nak kenal mereka ke? :)

Duduk dari kiri : adik ipar saya(nathifa pggl cikk weena),yg diriba anak dara sayalah nur nathifa,makcik Ana-mak sedara En.H,yg diriba anak bongsunya aiman,adik ipar saya yg bongsu(mak su fav nathifa),ibu mertua saya,ibu kpd ibu mertua saya aka nenek,berbaju oren tu sayalah-abaikan rupa yang montel tu ye!,suami tersyg En.H(kan dah cerita baju raya tak sedondon :P).

Berdiri dari kiri : sepupu2x En.H,adik ipar saya yg sudah berpunya :P - nathifa pggl pakcik adim,adik ipar saya yang juga sudah berpunya - cikkk uta,sepupu En.H - amirrudin,Pak sedara En.H yg bongsu - bu su nordin,sepupu En.H - amarrudin dan yang segak berbaju hijau lumut tu pak sedara En.H pak cik leman - isterinya mak cik ana yg meriba bdk lelaki baju oren tu.

3 comments:

Farra said...

we also ..never sedondon..nape tak mai opeh house kita? kita email kat en H tau ..take care ;) nak bersalin kat mana?

Farra said...
This comment has been removed by the author.
hanis said...

Ada En.H bgtau psal jemputan open house tu...tp takde rezki nak dtg this year.

En.H ada kerja sikit plus ada family gathering.Next year plak ye fara..InsyaALLAH.

Bersalin kat Darul Ehsan MC shah alam...InsyaALLAH.