Wednesday, September 5, 2012

Syukur

Belum terlambat rasanya nak wish selamat hari raya aidilfitri.Mohon maaf atas segala salah silap terlanjur bahasa yang menyinggung rasa kawan-kawan yang kenal maupun tidak.

Alhamdulillah hari ni genap 21 hari umurnya cahayamata kami yang ke 3.Lahirnya 27 ramadhan lepas dalam hujan gerimis lepas waktu berbuka.Lahir secara normal.Syukur sangat-sangat Allah permudahkan segala-galanya.

Oh ya...kami namakan si dia IRSYAD FAHMI BIN HUZAIMY SHAH.

Semoga lahirnya dibulan Ramadhan yang penuh rahmat ini menjadikan dia insan yang dekat dgn Allah...dekat dgn Muhammad SAW dan dekat dengan Al-Quran yang dimuliakan.



Kali ke 2 bersalin di sini.Syukur di DEMC saya ditemukan dgn nurse2x yang sgt membantu dan sangat baik.
First time dgn  Dr.mazita ,rasanya InsyaALLAH jika ada rezki cahayamata lagi,kami cari dia juga.Sangat peramah orgnya.

Dialah orangnya :)
Sudah 21 hari,pipi dah bam bam tu.Masa baru lahir kecik comel je.

7 comments:

ibu iman said...

tahniah hanis!!! comelll baby!!!

-ummu amin- said...

Congrats k hanis! Irsyad tua sehari dr baby girl saya.. Tapi sama tarikh lahir hijrah.. 27 ramadhan..

pB said...

alhamdulillah


selamat berpantang

Ummu Auni said...

congrats kak hanis! semalam dah buka blog tapi lupa nak wish. lama betul last kita jumpa, sampai dari belum mengandung no 3, lepas tu dah ada yg no 3!

hanis said...

wani: thanks :)

ayu: thanks ayu.Laaa...ayu pun bersalin sebelum raya jugak.Sama-samalah kita berpantang ya :).Tahniah utk ayu juga.Mesti double gembira pasal dah dapat baby girl kannn...

kak pB: Alhamdulillah...syukur sgt2x kak...

aini: thanks dear.Nak jumpa..tunggu akak selim melim dululaaa...hehehe...

mikamusz said...

Congrats Hanis...
Dr Mazita tu jiran Musz.. hehehe

mariaariffbaby.com said...

congrate dear..
alhamdulilah.
ya allah, ketinggalan sungguh saya :)