Sunday, September 19, 2010

walaupun lambat...nak wish jugak!

assalamualaikum wbt


Today dah raya ke 10 untuk tahun 2010 ni.Walaupun agak lambat, saya nak jugak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri buat semua teman-teman di alam maya ni,yang kenal,yang tak kenal,yang pernah bertemu muka,yang belom ada rezki bertemu muka.Mohon dimaafkan segala segala dosa dan kesalahan.Terguris hati dan perasaan ke,terasa dgn kata-kata dan tulisan saya ke atau apa-apa sajalah yang membuatkan kamu2x tak sedap hati.Maaf yek!

Untuk diri saya,semua perasaan yang tak sedap tuh telah saya buang jauh-jauh.Saya maafkan dan saya lupakan.

Raya masih berbaki 20 hari.Puasa 6 kalau mampu dilakukan ayuh kita berpuasa.Sekali setahun je ada puasa 6 ni.Pulak tu dalam jangka waktu yang pendek je.Campur tolak sakit,'bulan mengambang',open house,sedara mara datang melawat,kenduri,berapa ajelah baki harinya untuk puasa 6 ni.Jadinya,bijaklah kita mengatur masa.Ayuh!



Again, selamat hari raya semua!



from the 2 of us and.....



kakak nathifa and......



Irfan Fahri



Irfan with 2 pupu dia... chempaka yg comel lote




kakak with her geng 2 pupu...allysa,adriana and chempaka.


the geng of 4 bersama moyang mereka



kakak dgn her bestfren allysa





5 comments:

Ain said...

selamat hari raya nis....

ampun maaf andai terkasar bahasa selama kita kenal di alam maya...

hanis said...

selamat hari raya to u to ain....

samelah kite.... 0-0 ek...

aida said...

raya mana kak? :)

hanis said...

akak ni beraya 3 negeri...hehehe

mula2x kat N.sembilan..lepas tu melaka..lepas tu pahang...


jenuh...yg seronok budak2x la...sakan beraye!

Farra said...

selamat hari raya! senang2 mai la bertandang ke rumah ! ;)